← Înapoi la pagina principală

Ștergerea contului — Luern

Procedură

Pentru a-ți șterge contul Luern și datele asociate:

  1. Conectează-te la contul tău pe app.luern.app sau în aplicația mobilă
  2. Accesează pagina „Contul meu”
  3. Apasă pe „Șterge-mi contul” și confirmă. Ștergerea este imediată și ireversibilă.

Dacă nu reușești să te conectezi, poți solicita ștergerea contului tău contactându-ne la support@luern.app de la adresa de e-mail asociată contului tău.

Date șterse

  • Cont: e-mail, nume de utilizator, parolă
  • Bibliotecă: cărți, benzi desenate, manga adăugate și statusuri de lectură
  • Lista de prieteni și schimburile asociate contului tău

Date păstrate

Datele de facturare legate de un abonament Vate pot fi păstrate de furnizorul nostru de plăți (Stripe) dincolo de ștergerea contului, pentru perioada impusă de reglementările contabile și fiscale.